Restoranas „Park Avenue“ kviečia patirti!
Kauno Vytauto parke, ąžuolyno apsuptyje įsikūręs „Park Avenue“ restoranas pirmiausia ypatingas dėl išskirtinio grožio ir istorinės vertės pastato – tai 1923 m. Vokietijoje pastatytas namas, atgabentas į Lietuvą ir surinktas iš naujo tapęs Vokietijos pasiuntinio rezidencija.
Dabar čia įsikūręs užmiesčio namus primenantis restoranas siūlo atrasti Europos ir Azijos virtuvių skonių, kultūros bei istorijos dermę. Raminančiai nuteikiančioje restorano aplinkoje kiekvienas kviečiamas pasimėgauti tikra kokybe ragaudamas lengvus, sočius ar saldžius patiekalus: nuo vėlyvųjų pusryčių su avokadų skrebučiu ir „Mimoza“, šviežutėlių salotų ar sezoninės sriubos iki gaivių poskonių apipintos antienos ir vyne virtos kriaušės su ledais.
„Kiekvienoje lėkštėje – kruopščiai atrinkti aukščiausios kokybės produktai, sukomponuoti taip, kad būtų pasiektas maksimalus skonio ir kvapo derinys. Derindami skirtingus skonius ir kulinarijos stilius kuriame unikalią savo virtuvės koncepciją“, – teigia „Park Avenue“ virtuvės šefas Algirdas Sviklius.
Visus patiekalus ir gėrimus (nealkoholinius) bus galima rinktis iš bendro restorano „Park Avenue“ meniu už parinktą sumą.
Dovanokite kokybiškus skonius ir vertingą kulinarinę patirtį!
Svarbi informacija
Kita informacija
Jei restorano sąskaita yra mažesnė nei čekio vertė, likusi suma negrąžinama. Viršijus dovanų čekio vertę galima priemoka vietoje. Apie neatvykimą būtina pranešti prieš 24 val., kitaip dovanų čekis bus laikomas panaudotu.
„Park Avenue“ – restoranas, įsikūręs Kauno Vytauto parke, ąžuolyno apsuptyje. Šis restoranas pirmiausia ypatingas dėl išskirtinio grožio ir istorinės vertės pastato – tai 1923 m. Vokietijoje pastatytas namas, kuris buvo atgabentas į Lietuvą ir surinktas iš naujo, kad taptų Vokietijos pasiuntinio rezidencija. Dabar čia įsikūręs užmiesčio namus primenantis restoranas siūlo atrasti Europos ir Azijos virtuvių skonių, kultūros bei istorijos dermę. Jaukioje restorano aplinkoje kiekvienas kviečiamas pasimėgauti tikra kokybe ragaudamas lengvus, sočius ar saldžius patiekalus. „Kiekvienoje lėkštėje – kruopščiai atrinkti aukščiausios kokybės produktai, sukomponuoti taip, kad būtų pasiektas geriausias skonio ir kvapo derinys. Derindami skirtingus skonius ir kulinarijos stilius kuriame unikalią savo virtuvės koncepciją“, – teigia „Park Avenue“ virtuvės šefas Algirdas Sviklius.
Žiūrėję šią dovaną taip pat domėjosi