Šiuolaikiškais sprendimais pasižyminčiame, tačiau ypatingai jaukiame restorane „Višta puode” maistui ir gėrimams skiriamas išskirtinis dėmesys.
2 val. trukmės degustacinės vakarienės meniu nuolat kinta pagal sezoniškumą. Vakarienės metu vaišinsitės patiekalais, kurie priskiriami Lietuvos istorinei virtuvei: žvėriena, putpelės, fazanai, upių bei ežerų žuvys ir kt.
Vakarienę sudarys 5 patiekalai:
Dovanokite laiką šventinėje aplinkoje!
Svarbi informacija
Kita informacija
Rezervacijos priimamos ne vėliau nei 1 d. prieš vakarienės datą. Rezervuojant vietas, reikia paminėti ingredientus, kurių netoleruojate. Degustacinės vakarienės rengiamos kas antrą mėnesio ketvirtadienį. Detalesnė informacija teikiama susisiekus su restoranu.
Daugiau partnerio pasiūlymų
Restorano „Višta puode” meistrai dalijasi tuo, ką dovanoja gamta – sezoniniais ingredientais. Virtuvės meistrų patirtis maistą paverčia unikaliais kūriniais, užburiančiais ne tik skoniu, bet ir vaizdu, o modernus požiūris leidžia maloniai nustebti paragavus seniai užmirštų, tačiau mums labai artimų skonių. Čia maistas sukelia prisiminimus…
Žiūrėję šią dovaną taip pat domėjosi
Tikrai apsidžiaugs!
Super dovana:)