Gurmaniški skonių atradimai!
Gurmaniškasis „TarTar bar & restaurant“ – viešbutyje „Daugirdas“ įsikūręs restoranas, kuris kaskart stengiasi savo klientus nustebinti dar neatrastais skoniais. Restorano tikslas – supažindinti restorano svečius su termiškai neapdoroto maisto (raw food) kultūra, kuri yra restorano meniu ašis, tačiau iš judraus à la carte valgiaraščio be vargo galima išsirinkti ir patiekalus iš termiškai apdorotų produktų, kurie ne ką mažiau pamalonins skonio receptorius.
Virėjai svečius nustebins pjaustytu tuno tatakiu ar kapotu jaučio tartaru, lėtuoju būdu per 24 val. ruoštais patiekalais, desertais. Degustacinės vakarienės metu šefas individualiai daugiau papasakos apie kiekvieną patiekalą, o prie kiekvieno jų bus patiekiama po taurę skirtingos rūšies gėrimo.
Atvykusiųjų laukia:
Restorane „TarTar bar & restaurant“ svečiams taip pat suteikiama galimybė už papildomą mokestį iš specialiai atrinkto putojančio vyno meniu išsirinkti savo mėgstamiausią gėrimą. Už papildomą mokestį mėgstamo gėrimo butelį padavėjas atkimš specialiu kardu arba pasiūlys priimti iššūkį ir tai padaryti patiems. Dekantuoti vyną svečiai taip pat galės specialiai tam sukurtame vyno krioklyje. Argi tai ne tikras gastronominis šou?!
Dovanokite galimybę paragauti gastronomijos šedevrų!
Svarbi informacija
Kita informacija
Vakarienės organizuojamos iš anksto numatytomis datomis darbo dienomis. Meniu gali būti pritaikytas vegetarams ir veganams. Šefas kaskart sudaro skirtingą / individualų meniu pagal sezoną.
Žiūrėję šią dovaną taip pat domėjosi