Restoranas „Solt Dining“ yra įsikūręs urbanistinio stiliaus „Courtyard Vilnius City Center“ viešbutyje ir išsiskiria Skandinavijos įkvėptu interjeru su žemiškų tonų potėpiais. Vietos jaukumą kuria maži akcentai: gyvos prieskoninės žolelės, išdėliotos kulinarinės knygos, unikalia technika atlikti paveikslai bei jaukiai rusenantis, išskirtinis židinys.
Restorano siela ir pasididžiavimas – šefas Jevgenijus Volkovas – Lietuvos nacionalinės šefų rinktinės narys ir geriausias 2016 metų virėjas. Žmogus, kurio kruopštumo ir meilės maistui rezultatai geriausiai atsiskleidžia lėkštėje.
„Solt Dining“ yra Šiaurės Europos ir Baltijos šalių skonius jungianti moderni virtuvė, kurioje pagrindiniu smuiku groja lietuviški produktai. Restorano meniu nėra didelis, tačiau pristatantis save per sezoniškumą ir šiuolaikinę patiekalų interpretaciją.
Ši dovana – tai galimybė mėgautis šefo ruošta vakariene dviem. Atvykusiems priklausys 3-jų patiekalų vakarienė: užkandis, pasirinktas pagrindinis patiekalas ir desertas.
Dovanokite gurmaniškų skonių vakarą!
Svarbi informacija
Kita informacija
Darbo laikas: I–V 11.30–22.30 val., VI–VII 12.00–22.30 val. Paslauga teikiama nuo 17.00 val. iki 22.30 val.
„Solt Dining “ – restoranas, įsikūręs urbanistinio stiliaus „Courtyard Vilnius City Center“ viešbutyje ir išsiskiriantis Skandinavijos įkvėptu interjeru su žemiškų tonų potėpiais. Vietos jaukumą kuria maži akcentai: gyvos prieskoninės žolelės, išdėliotos kulinarinės knygos, unikalia technika atlikti paveikslai bei jaukiai rusenantis, išskirtinis židinys. „Solt Dining“ didžiuojasi tuo, kad restorane naudojami ne tik vietiniai, lietuviški produktai, bet ir interjero detalės atkeliavo daugiausiai iš Lietuvos gamintojų rankų – nuo šviestuvų iki stalų.„Solt Dining“ yra Šiaurės Europos ir Baltijos šalių skonius jungianti moderni virtuvė, kurioje pagrindiniu smuiku groja lietuviški produktai. Restorano meniu nėra didelis, tačiau pristatantis save per sezoniškumą ir šiuolaikinę patiekalų interpretaciją.
Žiūrėję šią dovaną taip pat domėjosi