Totorių virtuvėje vyrauja sotūs ir lengvai paruošiami patiekalai. Vien ko verti visų žinomi ir mėgiami čeburekai! Šie plokštainiai su mėsa tapo populiarūs visose buvusiose Tarybų Sąjungos šalyse ir nepamirštami iki šiol bei atrandami užsieniečių, kai egzotinis Rytų šalių patiekalas.
Degustacijos metu kiekvieno iš Jūsų laukia:
Svarbi informacija
Kita informacija
Paslauga teikiama visus metus.
Restorane gaminama ne tik daugiau nei 20 rūšių kibinų, bet ir skiriamas didžiulis dėmesys lietuviškai virtuvei. „Karališkos senosios kibininės“ restorano meniu esantys lietuviški patiekalai ir originalūs gėrimai patiks net išrankiausiam gurmanui. Paskanauti karaimų ar lietuvių virtuvės patiekalų kviečiame ne tik svečius iš visos Lietuvos, bet ir turistų grupes iš užsienio šalių. Trakus garsinanti legendinė „Senoji kibininė“ pati pirmoji gavo „Kulinarijos paveldo fondo“ ženklą, kuris patvirtina restorane gaminamų karaimų kibinų receptų autentiškumą. Visiems „Senosios kibininės“ restoranams, tęsiantiems šias tradicijas, yra suteiktas ne tik „Kulinarijos paveldo fondo ženklas“, bet ir „Tautinio paveldo produkto sertifikatas“.
Žiūrėję šią dovaną taip pat domėjosi