Ragauti akimis ir gardžiuotis potyriais!
Vilniaus senamiesčio paveldo apsuptyje įsikūręs spalvingasis restoranas „Botanist“ vietinių bei sostinės svečių pamėgtas kaip Viduržemio jūros ir Lotynų Amerikos virtuvių patiekalų vieta su plačiu kokteilių meniu.
Čia kiekvienas kviečiamas paragauti išpuoselėtų patiekalų: aštuonkojo, pagardinto juodųjų krevečių sultiniu, brandinto argentinietiško antrekoto, jūrų velnio su mėlynosiomis bulvėmis, mėgstantiems saldžiau – pasiflorų flano su kukurūzų spragėsiais. Laukiant pagrindinių patiekalų restorano komanda ypač rekomenduoja nepraleisti progos pasmaguriauti dalintis skirtais užkandžiais: takais, brusketomis, spurgytėmis.
„Botanist“ taip pat apgalvotai ir kruopščiai kuriami ir gėrimai. Restorano barmenai įsitikinę – skonį ir nuotaiką atitinkantį kokteilį ras kiekvienas. Prie baro maišoma daugybė klasikinių, tačiau būtina paragauti ir „Botanist“ firminių kokteilių. Svečius visuomet maloniai nustebina aštri „Margarita“ su klevų sirupu, karamelinis „Old Fashioned“ ar tropinis „Botanical Land“ su rozmarinais ir cinamono sirupu. Skanų maistą ir gėrimus vainikuoja jauki, nuoširdiems pokalbiams ir naujiems potyriams įkvepianti aplinka.
Ši dovana – tai pasirenkamos vertės daugkartinio atsiskaitymo dovanų čekis, kuriuo galima atsiskaityti už visus patiekalus ir gėrimus iš bendro restorano „Botanist“ meniu, kol bus išnaudota čekio vertė.
Dovanokite nuostabų vakarą ten, kur susijungia dvi maisto kultūros!
Svarbi informacija
Kita informacija
Meniu gali būti pritaikomas pagal specialius poreikius, pvz., vegetarams ar atsižvelgiant į netoleruojamus produktus. Priklausomai nuo sezono galima vakarieniauti restorano viduje arba kiemelyje. Jei restorano sąskaita yra mažesnė nei čekio vertė, likusią neišnaudotą sumą galima išnaudoti kitą kartą. Viršijus dovanų čekio vertę galima priemoka vietoje.
BOTANIST – tai vietinių bei sostinės svečių pamėgtas Viduržemio jūros ir Lotynų Amerikos virtuvių patiekalų restoranas su plačiu kokteilių meniu. Išpuoselėti pagrindiniai patiekalai, dalintis skirti užkandžiai, saldusis pasiflorų flano su kukurūzų spragėsiais ar tiesiog klasikinė „Margarita“ – čia savo skonius ar jų derinius ras kiekvienas, įžengęs į naujiems potyriams įkvepiančią aplinką.
Žiūrėję šią dovaną taip pat domėjosi
Viskas puikiai - greitai ir sklandžiai.