Patenkintas pilvas ir žinių troškimas – su totoriškąja virtuve!
Gal ir skamba it arbūzas, bet tikrai ne jis... „Arbuznikas“ – tai unikalus totoriškas patiekalas, gardus ir „rimtas“, tad tikrai sotus. Keturiasdešimt Totorių kaime įsikūrusi unikali vieta „Pas totorius“ kviečia ne tik paragauti „Arbuzniko“, bet ir išvysti, kaip gaminamas šis nacionalinis totorių gardėsis. Bus ne tik labai skanu, bet ir įdomu!
Atvykusiųjų laukia:
2 val. 30 min. trukmės edukacinė programa, kurios metu pasakojama „Arbuzniko“ atsiradimo istorija ir demonstruojamas gamybos procesas;
ekskursija po Keturiasdešimt Totorių kaimo istorinę mečetę;
gardi arbata ir totoriškų skanėstų „Arbuznikų“ ragavimas;
prasmingas laikas pažįstant autentiškus totoriškus patiekalus!
Dovanokite galimybę sužinoti ir paragauti šį tą naujo!
Svarbi informacija
Kita informacija
Edukacija vyksta šeštadieniais arba sekmadieniais surinkus bent 10 asmenų grupę.
Žiūrėję šią dovaną taip pat domėjosi