„Juvelyrikos degustacijų“ metu pristatomi keli autoriai, kurių darbai atitinka degustacijos temą. Svečiai supažindinami su atrinktais kiekvieno pristatomo autoriaus kūriniais, atskleidžiama, kokias istorijas ar paslaptis jie slepia. Taip pat pristatomos ir technologinės papuošalų gamybos detalės, kalbama apie tauriuosius metalus, brangakmenius, jų charakteristikas.
„Ragaujama“ ne tik akimis ir ausimis: „Amandus“ restorano šeimininkas ir siela Deivydas Praspaliauskas degustacijų metu pristato ir svečius vaišina „Amandus“ restorano virtuvėje kurtais šedevrais ir priderina tobulus gėrimus prie nepriekaištingų, išieškotų šefo komplimentų.
Degustacijos vyksta 1 kartą per 2 mėnesius.
Ar kada pagalvojote, kad ir juvelyrika gali būti skani? Dovanokite galimybę degustuoti ir tuo įsitikinti!
Svarbi informacija
Kita informacija
Renginys vyksta 1 kartą per 2 mėnesius. Maksimalus skaičius – 30.
Žiūrėję šią dovaną taip pat domėjosi