Vilniaus prekybos centre „Europa“ įsikūręs restoranas „Miyako“ kviečia paragauti japoniškų patiekalų ir pasigrožėti profesionaliu virtuvės šefo darbu.
80 vietų restoranas „Miyako“ architektūros požiūriu tarsi padalintas į keturias zonas: „stiklo“ kambarys, tatami kambariai, bendra salė ir baras. Šiame restorane bambukų šešėlių grafika, „akmenukų sodas“, autentiškos melodijos padeda kurti šiltą ir jaukią atmosferą, tinkančią mėgautis japoniškos virtuvės pasididžiavimu – sušiais, įvertinti tradicines sriubas ir karštuosius patiekalus
Sušiai ir sašimiai gaminami bare tik svečiui užsakius, nes viena svarbiausių japonų virtuvės taisyklių yra maisto šviežumas. Dar japonai tiki, kad geriausias būdas iškepti žuvį yra nekepti jos visiškai, tad „Miyako“ virtuvės šefas siūlo įvairiausių rūšių sušių ir sašimių, kuriems paruošti naudojama žalia žuvis ar jūros gėrybės.
Restorano asortimentą papildo tradicinės japoniškos sriubos, karšti japonų patiekalai. Salotų mėgėjams siūlomos salotos su jūros dumbliais ir jūros gėrybėmis. „Miyako“ siūloma įvairių žaliosios arbatos rūšių – juk tai neatsiejama japonų virtuvės dalis, geriama valgant bet kokius patiekalus.
Dovanokite galimybę pajusti tolimosios Japonijos dvasią!
Svarbi informacija
Kita informacija
Visus patiekalus ir gėrimus galėsite rinktis iš bendro restorano meniu. Dovanų čekiu už alkoholį atsiskaityti negalima.
Žiūrėję šią dovaną taip pat domėjosi
Restorane maistas brangus, o porcijos mažos. Nieko ypatingo nei skonio nei aplinkos atžvilgiu.