Vidutinė kaina 125,00 €
Rodyti tik pasiūlymus su nuolaida
Restoranas „Dine“ – modernus klasikinių restoranų atstovas, į europietišką virtuvę žiūrintis per lietuvišką prizmę. Tai – virtuvės šefo Egidijaus Lapinsko ir vieno geriausių vynų ekspertų Lietuvoje Armino Darasevičiaus bendras projektas. Restorano meniu puikuojasi iki smulkmenų apgalvoti patiekalai, kurių pagrindas – jūros gėrybės, žuvis ir mėsa. Beveik viskas – padažai, sviestai, duonos – gaminama vietoje, čia pat netgi rūkoma mėsa. Restorano svečiai gali ragauti įvairiausių rūšių ir išlaikymo vynų iš viso pasaulio ir netgi vyno ir desertų derinių, kurie nepaliks abejingų.
Vidutinė kaina 125,00 €
Rodyti tik pasiūlymus su nuolaida