Europietiška klasika lėkštėje su lietuviškumo prieskoniais.
Restoranas „Dine“ – modernus klasikinių restoranų atstovas, į europietišką virtuvę žiūrintis per lietuvišką prizmę. Restorano meniu puikuojasi iki smulkmenų apgalvoti patiekalai, kurių pagrindas – jūros gėrybės, žuvis ir mėsa.
150 Eur vertės, 2 val. trukmės degustacinės vakarienės metu ragaujami du užkandžiai, karštas patiekalas bei desertas. Prie kiekvieno patiekalo atsakingai pasiūlomas tinkantis vynas, pabrėžiantis skonio subtilumą. Vienas iš išskirtinių restorano akcentų – vyno ir deserto deriniai. Tai neįprasta patirtis, atskleidžianti gėrimo įtaką maisto skoniui.
Dovanokite šventę skonio ir uoslės pojūčiams!
Svarbi informacija
Žiūrėję šią dovaną taip pat domėjosi