Neatrasti kulinariniai potyriai ragaujant patiekalus ir gėrimus iš viso pasaulio!
„River Town“ restoranas savo svečiams patiekia įvairių virtuvių skonius jaukioje aplinkoje. Patyrę šefai lepins svečius penkių patiekalų degustacine vakariene ir gėrimais. Dzūkiškas jautienos kapotinis ir jautienos karpačas, pagamintas pagal seną receptą, – tai tik įžanga į gastronominę kelionę, kurią pasiūlys „River Town“ virtuvės šefų duetas. Vakarą vainikuos specialiai degustacijai paruoštas desertas, kuris bus tikra vyšnaitė ant torto.
Atvykusiųjų laukia:
Dovanokite jaukų vakarą ir neatrastus skonius!
Svarbi informacija
Kita informacija
Paslauga neteikiama 06–08 mėn. Būtina rezervuoti laiką bent 1 d. prieš degustaciją.
„River Town“ – naujas, jaukus restoranas prie Neries, siūlantis gamtos peizažų įkvėptą meniu! Restoranas, įkurtas dviejų ilgamečių kolegų, pasižymi aukšta kokybe, tikslumu ir ypatingu dėmesiu detalėms. Visa tai atsispindi specialiai kiekvienam laikotarpiui sukurtame meniu. Atvykę svečiai turės progą pasimėgauti ramuma dvelkiančia atmosfera, o patyręs kolektyvas užtikrins, jog visi dienos rūpesčiai liktų už restorano durų.
Žiūrėję šią dovaną taip pat domėjosi
Priėmė šefas Šarūnas (geras sutapimas) ir nuodugniai papasakojo ne tik apie patiekalus ir gėrimus, bet ir jų istoriją. Bendravimas malonus, profesionalus ir linksmas kai to reikia. Pateikti patiekalai buvo kokybiški ir pilni skonio, vynas atitinkamai parinktas. Po visos vakarienės jautėmės pilni ir laimingi. Tikrai rekomenduojam. Rezervacijos metu galima paprašyti ir parkingo vietos, jeigu reikia.