Pažintis su tradiciniu Šveicarijos patiekalu!
Rakletė – tai kietas ar puskietis, geltonas, pikantiško kvapo labai lengvai besilydantis šveicariškas karvių pieno sūris. Rakletę galima valgyti vieną, tačiau geriausiai šio sūrio natos atsiskleidžia derinant jį prie vytinto kumpio, duonos ar bulvių. Toks patiekalas ne tik puikiai pasotina, tačiau ir leidžia susipažinti su Šveicarijos kulinarinio paveldo dalimi.
Restorano „Palaima“ virėjai kuria modernius patiekalus, kuriuose stengiasi išryškinti geriausias ir kartais netikėtas pažįstamų ingredientų savybes. Rakletės degustacijos metu restorano darbuotojai priderina vyną ir pasidalina gausiomis žiniomis apie jį.
Atvykusiųjų laukia:
Dovanokite naujais skoniais atsiskleidžiančius patiekalus!
Svarbi informacija
Kita informacija
Pasiūlymas negalioja 04 01–10 01.
Daugiau partnerio pasiūlymų
PALAIMA – tai ramybės ir natūralumo oazė, sukurta lėtam ir komfortiškam poilsiui dviese ar idiliškam laikui tiesiog su savimi. Poilsio kompleksą sudaro apartamentai ir restoranas. Anykščių rajone esančios vietos unikalumas slypi Šveicarijos Alpių stiliaus atostogų namuose, kurių antrajame aukšte – išskirtinio interjero kambariai, o pirmajame įrengta erdvi jauki svetainė su židiniu, kur atvykusieji gali šiltai leisti vakarus ir atsipalaiduoti, pasigrožėti nepaliestos gamtos didybe ir harmoningai tyvuliuojančiu ežeru. Tai dar ne viskas – „Palaima“ yra sukurta poilsiui be mažų vaikų, tad ši atokiai įsikūrusi ramybės oazė – tobula vieta trumpam pabėgimui nuo bet kokio galimo triukšmo ir kasdienio gyvenimo rutinos.
Žiūrėję šią dovaną taip pat domėjosi