Restorano „Višta puode” meistrai dalijasi tuo, ką dovanoja gamta – sezoniniais ingredientais. Virtuvės meistrų patirtis maistą paverčia unikaliais kūriniais, užburiančiais ne tik skoniu, bet ir vaizdu, o modernus požiūris leidžia maloniai nustebti paragavus seniai užmirštų, tačiau mums labai artimų skonių. Čia maistas sukelia prisiminimus…
Vienas tokių patiekalų – „išmacavota vištienos puselė su mažomis bulbomis ir ridikų salotomis“. Tai firminis restorano patiekalas, kurio gaivus skonių derinys nepaliks nė vieno abejingo!
Atvykusiųjų laukia:
Dovanokite malonius prisiminimus keliančius skonius!
Svarbi informacija
Kita informacija
Restorano darbo laikas: I–VII 8.00–23.00 val.
Daugiau partnerio pasiūlymų
Restorano „Višta puode” meistrai dalijasi tuo, ką dovanoja gamta – sezoniniais ingredientais. Virtuvės meistrų patirtis maistą paverčia unikaliais kūriniais, užburiančiais ne tik skoniu, bet ir vaizdu, o modernus požiūris leidžia maloniai nustebti paragavus seniai užmirštų, tačiau mums labai artimų skonių. Čia maistas sukelia prisiminimus…
Žiūrėję šią dovaną taip pat domėjosi