Burnoje tirpte tirpstantis malonumas ragauti...
Vienas iš restorano „Meat Steak House“ įkūrėjų ir jo šefas Liutauras Čeprackas mokėsi prestižinėje pasaulinio garso kulinarijos mokykloje „Le Cordon Bleu“, kurią baigė aukso medaliu. Šiandien jis vertinamas kaip vienas geriausių virėjų Lietuvoje, jam priklauso kelių restoranų tinklas.
„Meat Steak House“ – bene vienintelis restoranas Baltijos šalyse, turintis savo mėsos brandinimo kamerą, kurioje atsiskleidžia geriausios mėsos savybės, tad restorane patiekiami didkepsniai turi ypatingą skonį, viliojantį gero maisto žinovus. Būtent MĖSA yra šio restorano pasididžiavimas: kas tai bebūtų, – sultingi jautienos kepsniai su traškia plutele ar ant raudonojo kedro lentelės kepta antis, patiekiama su gruzdintomis plonomis bulvytėmis, – visi patiekalai tirpte tirpsta burnoje.
Restorane svečiams siūlomas platus jautienos kepsnių pasirinkimas: antrekotas „Rib-Eye“, nugarinė „New York Strip“, išpjova ir didieji kepsniai su kaulu „T-bone“ ar „Porterhouse“, gomurį pamalonins ir žuvies bei jūros gėrybių patiekalai.
Ši dovana – tai pasirenkamos vertės dovanų čekis, kuriuo galima atsiskaityti restorane „Meat Steak House“ Palangoje.
Dovanokite skonio atradimus ypatingame restorane!
Svarbi informacija
Kita informacija
Restorano darbo laikas: I–IV 12–21 val. (virtuvė iki 20 val.), V–VI 12–23 val. (virtuvė iki 22 val.), VII 12–18 val. (virtuvė iki 17 val.). Darbo laikas gali būti keičiamas. Darbo lakas sezono ir ne sezono metu skiriasi. Dovanų čekiu už alkoholį atsiskaityti negalima. Jei sąskaita yra mažesnė nei čekio vertė, likusi suma negrąžinama. Viršijus dovanų čekio vertę galima priemoka vietoje.
Vienas iš restorano „Meat Stake House“ įkūrėjų Liutauras Čeprackas – vienas geriausių virėjų Lietuvoje. Apie restoraną dar daugiau pasako tai, kad „Meat Steak House“ – bene vienintelis restoranas Baltijos šalyse, turintis savo mėsos brandinimo kamerą, kurioje atsiskleidžia geriausios mėsos savybės, tad restorane patiekiami didkepsniai turi ypatingą skonį, viliojantį gero maisto žinovus. Būtent MĖSA yra šio restorano pasididžiavimas: kas tai bebūtų, – sultingi jautienos kepsniai su traškia plutele ar ant raudonojo kedro lentelės kepta antis, patiekiama su gruzdintomis plonomis bulvytėmis, – visi patiekalai tirpte tirpsta burnoje. Restorane svečiams siūlomas platus jautienos kepsnių pasirinkimas: antrekotas „Rib-Eye“, nugarinė „New York Strip“, išpjova ir didieji kepsniai su kaulu „T-bone“ ar „Porterhouse“, gomurį pamalonins ir žuvies bei jūros gėrybių patiekalai.
Žiūrėję šią dovaną taip pat domėjosi