Partnerių klinikos visoje Lietuvoje ČIA.
Nemokamas keitimas
12 mėn. galiojimas
Mažesnė arba ta pati kaina kaip pas partnerį
Greitas pristatymas
Neįkainojama dovana – sveikata ir energija!
Pavalgius vis maudžia pilvą, nuolat beria ir sunku suprasti, kodėl?.. Kamuoja nuolatinis nuovargis, tačiau tam priežasčių tarsi nėra?.. Jei tai situacijos, su kuriomis vis susiduria Jūsų artimas žmogus, siūlome jam padovanoti tai, kas neįkainojama, – galimybę vėl kasdien džiaugtis puikia savijauta! Juk dėl viso to gali būti kalti paprasčiausi maisto produktai ir jų netoleravimas, o jų atsisakius užplūs energija ir lengvumo jausmas.
UAB „Imunodiagnostika“ – didelę patirtį alergijų diagnostikos ir gydymo srityje turinti įmonė su pagal ISO 13485 tarptautinį standartą sertifikuota klinikine laboratorija, kurioje jau nuo 2013 m. kuriami ir atliekami alergijų diagnostikos, maisto netoleravimo, COVID-19 ir kt. nustatymo testai.
Dovanos gavėjo laukia maisto netoleravimo testas „FoodChip“, ištirsiantis organizmo jautrumą 200 maisto produktų. Kraujas bus paimtas vos per 15 min., o tyrimo rezultatai pateikti per 7 d. d. Testą bus galima atlikti pasirinktoje partnerių klinikoje visoje Lietuvoje.
Maisto netoleravimas – nenormali organizmo reakcija į suvalgytą maisto produktą ar priedą. Manoma, kad 5–20 % žmonijos populiacijos susiduria su jautrumu maistui, tam tikrų produktų netoleravimu, tačiau tikslus paplitimas vis dar nenustatytas.
Maisto netoleravimas siejamas su IgG klasių antikūnais, o tai susiję su padidėjusiu žarnyno pralaidumu. Esant padidėjusiam žarnyno pralaidumui iki galo nesuvirškinto maisto produkto medžiagos (baltymai) patenka į kraują. Tokių baltymų kaupimasis gali sukelti imuninę reakciją, kurios metu susidaro IgG antikūnai. Šie jungiasi su maisto baltymais ir sudaro kompleksus. Antikūnų ir antigenų kompleksai gali sukelti uždegimą, dėl kurio juntami įvairūs simptomai:
Simptomai paprastai pasireiškia ne iš karto, gali prasidėti praėjus 24–72 val. po valgio, todėl sunku nustatyti tikslų ryšį tarp simptomo ir konkretaus maisto. Be to, atsirasti į maisto netoleravimą panašių simptomų gali ir dėl: jautrumo salicilatams, biogeniniams aminams (pavyzdžiui, histaminui), sulfitams (aptinkamų, pavyzdžiui, vyne), natrio glutamatui, maisto dažikliams ir konservantams, dirbtiniams saldikliams, esant enzimopatijai, kai nepakanka tam tikrų fermentų.
„FoodChip“ – prieinamiausias maisto netoleravimo ir alergijų testas rinkoje. Modernios technologijos leidžia ištirti įsijautrinimą dideliam kiekiui maisto produktų naudojant mažą kiekį kraujo.
Bus ištirtas dovanos gavėjo jautrumas 200 maisto produktų iš šių grupių:
Svarbu atkreipti dėmesį, kad maisto netoleravimo ir maisto alergijų tyrimai nėra tokie patys. Maisto netoleravimo tyrimų iš kraujo metu nustatomi IgG antikūnai, o alergijų – specifiniai IgE antikūnai. Jei maisto netoleravimo testo rezultatai rodo, kad netoleruojate tam tikrų maisto produktų, dar nereiškia, kad esate jiems alergiški, ir atvirkščiai.
Daugiau apie tyrimą skaitykite ČIA.
Tyrimo atsakymo pavyzdį galite pamatyti ČIA.
Partnerių klinikų sąrašą rasite ČIA.
Dėmesio – atnaujintas partnerių klinikų sąrašas. Atlikti kraujo paėmimo procedūrą galima ir savarankiškai namuose, prieš tai susisiekus nurodytu el. paštu ir į namus gavus kraujo paėmimo dėžutę.
Dovanokite žinias, kurios leis jaustis puikiai kiekvieną dieną!
Svarbi informacija
Kita informacija
Norint priduoti kraujo, būtina iš anksto užsiregistruoti pasirinktoje partnerių klinikoje iš pateikto sąrašo. Tyrimas atliekamas per 7 d. d. nuo tada, kai kraujo mėginį gauna UAB „Imunodiagnostika“ laboratorija. Nepilnamečius turi lydėti tėvai (globėjai). Jei kiltų klausimų dėl tyrimo ar jo rezultatų, kviečiama kreiptis į „Imunodiagnostika“ laboratoriją. www.foodidentity.eu
Žiūrėję šią dovaną taip pat domėjosi