„Bleu De Frenkel“ – naujas jaukus restoranas Šiauliuose, kur galima paminėti ypatingas šventes, iškilminus renginius ar apsilankyti be išskirtinės progos. Baroko laikų atmosfera ir gardžiausi europietiškos virtuvės patiekalai kviečia visus leistis į nepakartojamų skonių kupiną kelionę. Virtuvės šefo kulinariai šedevrai, tokie kaip lašišos tartaras, silkės kapotinis, naminės keptos duonos lazdelės ar gaspačo su krevetėmis, gaminamas pagal autentišką Andalūzijos regiono receptą, nepaliks nė vieno gurmano abejingo. Svečiams, kuriems patinka neskubant pusryčiauti ir mėgautis maistu, restoranas siūlo šakšuką su marinuotais pomidorais, gaminamą pagal ypatingą litvakų receptą, o smaližiams rekomenduoja pasmaguriauti gardžiu varkšės pyragu. Restorane maloniai laukiamos ir romantiškai nusiteikusios poros, ir didesnės draugų grupės, ir šeimos su vaikais, kuriems visada paruošiami specialūs patiekalai, lavinantys net ir mažiausiųjų gurmanišką skonį.
Tikri klientai. Tikros patirtys. Tikri vertinimai.