Pramoga prededama šokolado ištirpinimu ant šokoladinės vidury stovinčio didelio marmuro stalo ir „amunicijos“ sudėliojimu: formelės, mentelės, graibštukai, indai su riešutais, marcipanai, kremas, drožlės... Trumpai ir šmaikščiai pasakojama šokolado ir „AJ šokolado“ šokolado manufaktūros istorija.
Prieš pradedant lieti šokoladinius saldainius, parodoma ir duodama paskanauti žaliavos, skirtos šokoladinių saldainių gamybai. Tuo metu šokoladas temperuojamas: pilamas ant stalo ir mentelėmis vėsinamas. Vėliau liejamos formelės, ragaujamas ir pilamas kremas. Visi svečiai gamina saldainius patys, nes dažniausiai šio proceso metu žiūrovų nebelieka.
Kol lietas šokoladas kristalizuojasi, demonstruojama triufelių ir kitokių „rankinių“ saldainių gamyba. Sustingus šokoladui formelėse, iškilmingai skelbiama paties šviežiausio šokolado degustacija ir ant granitinio stalo gražiai sugula blizganti naujausia saldainių „karta“, o tada jau nebelieka ir nemėgstančių šokolado..
Dar apie 20 minučių svečiai patys gaminasi saldainius, tarp kurių renkamas unikaliausias bei išradingiausias. Visi dalyviai yra apdovanojami pažymėjimais, įrodančiais, kad jie tapo šokolado ekspertais. Savo kūrinius dalyviai susipakuoja į maišelius, o vis dar šiltas šokoladas dubeniuose išgaruoja akimirksniu...
Teks pasisaugoti, kad neapsaltų širdis!
Svarbi informacija
Daugiau partnerio pasiūlymų
Žiūrėję šią dovaną taip pat domėjosi
Esu bandžiusi ir man labai patiko